skip to Main Content

Splošni pogoji poslovanja

Svetujemo vam, da si pred uporabo naših storitev pazljivo preberete spodaj navedene pogoje poslovanja. Z naročilom naših storitev izražate svoje strinjanje z navedenimi pogoji.

Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate storitev podjetja L Mark, šola vožnje, izobraževanje, prevozi in storitve, d.o.o. (v nadaljevanju izvajalec). Izvajalec si pridržuje pravico do spremembe pogojev kadarkoli brez predhodnega obvestila. Pogoji poslovanja so objavljeni na spletni strani izvajalca in v uradnih prostorih izvajalca.

Izvajalec

Izvajalec storitev je podjetje L Mark, šola vožnje, izobraževanje, prevozi in storitve, d.o.o., Miklošičeva ulica 10, 3000 Celje.

Podjetje L MARK, šola vožnje, izobraževanje, prevozi in storitve, d.o.o. je bilo vpisano v poslovni register 20. – 11.2003, je v zasebni lasti ter ustanovljeno z domačim kapitalom. Podjetje se ukvarja z dejavnostjo in storitvami šol vožnje, ter storitvami šol letenja in plovbe. Pretežno pa se ukvarja z storitvami šole vožnje, ter poučevanjem kandidatov za pridobitev vozniškega izpita kategorij: A, A1, A2, B, BE, C1, C1E, AM, F. Sedež podjetja je v Celju na Miklošičeva ulica 10, Celje s poslovnimi enotami: Keršova ulica 8, Vojnik, Koroška ulica 11, Slovenj Gradec, Šmihelska cesta 2, Mozirje, Ulica dr. Jožeta Pučnika 21, Slovenska Bistrica. Gre za mikro podjtje z manj kot 10 zaposlenimi in letnim prometom, ki ne presega 2 milijona evrov.

Poslovni partnerji

Svojim strankam želimo vselej ponuditi celostno storitev na kvalitetnem nivoju. Zato manjši del ponudbe izvajamo v sodelovanju s poslovnimi partnerji, ki so strokovnjaki na svojem področju. Na področjih, kjer sodelujemo s poslovnimi partnerji je v ponudbi to tudi navedeno in stranki po izkazanem povpraševanju v imenu izvajalca za račun izvajalca pošljemo ponudbo.

Varovanje osebnih podatkov in zasebnost

Podjetje L Mark d.o.o. se zavezuje, da podatke ki jih boste posredovali preko spletne strani www.lmark.si ali na kakršenkoli drugi način ne bodo prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam. Storili bomo vse, da vaše osebne podatke zaščitimo pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi česar so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Na svojih spletnih straneh bo podjetje L Mark d.o.o. zbiralo nekatere podatke osebne narave za namene zbiranja prijav na tečaje CPP ter pošiljanje e-novic. Podjetje L Mark d.o.o. pri tem jamči, da bodo na ta način zbrani podatki namenjeni izključno interni uporabi in ne bodo posredovani drugim fizičnim in pravnim osebam ali bili kakorkoli drugače zlorabljeni.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani iz katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Izključitev odgovornosti

Spletne strani L Mark d.o.o. so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje L Mark d.o.o. ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, L Mark d.o.o. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Avtorske pravice

Copyright © 2021 Vse pravice pridržane.Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani www.lmark.si so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečavati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati razen v primeru pisnega soglasja podjetja L Mark d.o.o., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Cene storitev

Vse cene storitev izvajalca so navedene v EUR z DDV. Izvajalec je davčni zavezanec za DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

V kolikor ste uspešno opravili izpitno vožnjo ter so vam ostale še ne izvožene in vplačane ure, vam znesek vplačanih in ne izvoženih ur po pisnem zahtevku preko navadne ali elektronske pošte vrnemo v roku 15dni na vaš TRR ali prenesemo na ponudbo šole vožnje varna vožnja mladi voznik, ali katero drugo storitev šole vožnje po želji kandidata.

Pogoj za opravljanje izpitne vožnje (glavna vožnja) so poravnane vse ure vključno z izpitno uro vožnje!

Način plačila

Storitev se plača pred pričetkom teoretičnega dela in pred pričetkom praktičnega dela z nakazilom na TRR podjetja SI56 6100 0002 0903 362, odprt pri Delavski hranilnici. Ob plačilu storitev stranka prejme potrdilo o plačilo in račun izvajalca.

Če storitev ni plačana, bo izvajalec izvedel vse pravne postopke, ki jih lahko, da se obveznosti poravnajo. Stranki storitev, ki svojih obveznostih ni poravnala v omenjenem časovnem okviru, ne moremo nuditi naših nadaljnjih storitev dokler teh obveznosti ne poravna.

Darilni boni

V kolikor imate darilni bon le to navedite pri prijavi na tečaj. Vrednost darilnega bona pri plačilu odštejte od redne cene, darilni bon pa kot dokazilo prinesite s seboj na prvo srečanje. Za morebitna dodatna vprašanja povezana s darilnimi boni smo vam na voljo na lmark.solavoznje@gmail.com.

Vračilo in preklici

Vplačana storitev nima omejenega roka trajanja. V primeru, da stranka zaradi izrednih okoliščin nikakor ne more opraviti vplačanega usposabljanja se tej po pisni prošnji za vračilo razlike vplačanega denarja v roku, 15 delovnih dni od prejete prošnje, denar vrne na njen TRR, vplačan (neizkoriščen) znesek lahko stranka zahteva do 5 let nazaj.

Pritožbe in spori

Prodajalec spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Prodajalec je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže po elektronski pošti na naslov lmark.solavoznje@gmail.com. Prodajalec mora v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Prodajalec se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si prodajalec prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Odgovornost tečajnika

Tečajnik se tečaja udeleži na lastno odgovornost. S prijavo na tečaj udeleženec tečaja potrjuje, da je seznanjen(a), da kot udeleženec (ka) v programu nosi odgovornost za nezgodo oz. poškodbo sebe ali drugih udeležencev v programu in izgubo oz. krajo osebnih predmetov ter da v naštetih primerih nosi odgovornost za nastale stroške sam(a).

Praktično usposabljanje

Udeležba na vseh praktičnih usposabljanjih je na lastno odgovornost. Izvajalec praktičnih usposabljanj ne prevzema odgovornosti za morebitne nezgode in poškodbe. Izvajalec bo kar najbolje poskrbel za varnost pri vožnji, svetujemo pa vam, da ste na praktičnem tečaju pazljivi in preverite svoje stanje zdravstvenega zavarovanja.

Osnovni podatki o podjetju

L Mark, šola vožnje, izobraževanje in storitve, d.o.o.
Miklošičeva ulica 10
3000 Celje

Davčna številka: SI44143346
Matična številka: 1876163

Poslovni račun: TRR (IBAN) SI56 6100 0002 0903 362, odprt pri Delavski hranilnici
Datum vpisa v sodni register: 20.11.2003

 

Datum: 22.5.2015, dopolnjeno 9.3.2021, dopolnjeno 17.3.2021

L Mark d.o.o.

Premalo informacij? Imate vprašanje? Ne odlašajte. Pišite nam še danes!

Back To Top